Reacties gastouderopvang Milijntje

Reactie plaatsen

Reacties

Judith de Witte
een jaar geleden

Marjolein is een fantastische gastouder. Ze is zeer professioneel, lief en creatief. De vaste schema’s in de dagen zijn erg prettig. Lekker veel naar buiten, knutselen, dansen, liedjes zingen: mijn kinderen hebben een heerlijke tijd gehad bij Milijntje.

Madelief Brandsma
2 jaar geleden

Marjolein is super lief voor de kinderen en ze doen veel leuke dingen. Zoë heeft het er 4 jaar lang enorm naar haar zin gehad.

Jacqueline Kleijer
3 jaar geleden

Wat een liefdevolle, creatieve en groene opvangplek voor onze lieve pretletter! Marjolein is een echte topper! :-*

Irma Stelwagen
5 jaar geleden

Marjolein doet echt leuke dingen met de kids! Super professioneel, en ook zeker met een hart voor elk kind! Dat wil toch iedereen voor zijn vent of meisje. Wij zijn super blij met haar als gastouder.

Joany Bergsma
6 jaar geleden

Wij zijn helemaal blij dat onze dochter bij haar mag komen.
Onze kleine meid is sinds september 2014 bij haar (ze was toen net 3 mnd oud).
Ze heeft het er super naar haar zin.
Marjolein doet ook veel met de kinderen, wandelen, knutselen noem maar op.
Maar ook leren de kinderen veel van haar, elke maand is er een nieuw thema.
Kortom, SUPER!

Marlies Vermeij
7 jaar geleden

Gastouder Milijntje is voor ons een betrouwbare een gezellige opvang. Mijn dochtertje van 1 voelt zich er vanaf het begin op haar gemak en mijn zoon van 4 kijkt er naar uit om daar na school te gaan spelen. De leuke omgeving nodigt uit om naar buiten te gaan en dus wordt er vaak gewandeld, buiten gespeeld of naar dierenweide gegaan. Wat ik ook leuk vind is dat de kinderen vaak met een knutsel thuis komen.
Hieraan kan ik merken dat zij veel ervaring heeft vanuit haar werk in kinderdagverblijf. Maar ook door de prettige communicatie, die open en eerlijk is. Zij ziet wat de behoeftes van mijn kinderen zijn (bv wanneer ze moe zijn) en verteld hoe en wat zij hier mee heeft gedaan.
Ik zou Milijntje van harte aan ouders aanbevelen!
M V

Marloes Roefs
8 jaar geleden

Marjolein, mijn zoon Stijn mist je nog iedere dag op de kinderopvang in Vleuten. Wij zijn jaloers op alle gezinnen die dichtbij je wonen en de mogelijkheid hebben om hun kind bij jou onder te brengen. Jij was zo lief voor onze zoon als hij blij naar je toe kwam. Jij knikte begripvol als hij onverstaanbaar brabbelde. Als hij verdriet had, troostte jij hem en tilde je hem even op. Dat is wat wij als ouders wilde voor Stijn als jij er was dan hadden wij geen moment zorgen. Jij hebt zoveel liefde voor de kinderen dat het zeker weten een groot succes wordt! Iedere ouder en kind kan niet anders dan blij met je zijn! Dikke zoen, we missen je!

Jan Visser
8 jaar geleden

Bij jouw kwamen de kinderen vroeger al als bijen op de honing af. Je had altijd de kleine kinderen om je heen en bedacht altijd leuke spelletjes.
Bij jouw hadden ze altijd feest, dus gaat dit jouw ook zeker lukken.
Het komt helemaal goed veel plezier met dit mooie werk.

Ton Visser
8 jaar geleden

Vanaf dat je een kleine meid was, was al duidelijk dat je dit werk uiteindelijk zou gaan doen. Geweldig!

Heel veel succes!

groetjes Ton

Arnoud
8 jaar geleden

Hi Marjolein, heel veel succes en plezier met je kinderopvang. Zoals je weet zijn we bevriend met één van jouw oud-directrices; ook namens haar veel succes gewenst. Ze is altijd ontzettend positief over je geweest (en terecht)!

Jose
8 jaar geleden

Succes met je eigen kinderopvang. Je zal je enthousiasme en vrolijkheid goed op de kinderen kunnen overbrengen.

Rabina Khemai
8 jaar geleden

Hoi Marjolein, je site ziet er goed uit :) Jammer dat je zo ver woont, anders waren wij de 1e die ons hadden aangemeld ;) Bedankt voor de 3 fantastische jaren opvang voor Rodi en Dani. Je hebt ze altijd een warm en geborgen gevoel gegeven, waar wij nog lang met plezier aan terug zullen denken. Heel veel succes in de toekomst en wie weet tot ziens! Groetjes Rabina en Soerinder Khemai