VVE KIKI

Gepubliceerd op 28 augustus 2017 16:21

Vanaf 4 september komt KIKI bij ons spelen.

Wie is KIKI zul je je wel afvragen. KIKI is een speelkamerraadje in de vorm van een knuffel. Hij komt bij Milijntje in de opvang spelen. Samen met KIKI gaan we heel erg veel leuke, leerzame avonturen beleven.

Afbeeldingsresultaat voor KIKI kansen in kinderen

KIKI kansen in kinderen is een VVE programma gemaakt speciaal voor gastouders. VVE staat voor vroeg en voorschoolse educatie.
Het KIKI-programma is er voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar. Iedere 6 weken start er een nieuw thema. Elk thema sluit aan bij de belevingswereld van jonge kinderen. Dat wil zeggen dat de kinderen door bezig te zijn met de thema’s meer leren over de wereld om hen heen. Het speelse en informele leren van jonge kinderen blijft voorop staan. Er blijft altijd ruimte om kansen te grijpen! Ieder thema begint met een inleiding. Samen met de kinderen wordt het huisje van de beer in het thema ingericht. Daarna volgen er afwisselende, uitdagende activiteiten zoals creatieve opdrachten, themaspelletjes en rollenspellen. Alle activiteiten passen bij het betreffende thema en zijn toegespitst op de verschillende leeftijden.                                                                                          Nieuwe logo


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.